Wednesday, December 1, 2010

Welcome December!!!

Happy 1st December, every one!!!!hari nie, mood aku cam malas2an jer...entah la...

Gi keje hari nie pakai purple..tapi, xde mood nak make up sangat..just pakai bedak, brow definer, light eye shadow, eye liner, n lipstic jer.....bukan la sebab xde mood sangat..sebab LAMBATTTTT!!!huhu...so, I simple jer hari nie....

tudung bawal leh pin comel2 lg ko kate simple???!!org lain sauk tudung ikin jer dik..tu baru simple, xde berpin2 bagai...



hahaha...aku rase aku simple jer hari neh..kalau biase, mesti jer berlilit2 aku pkai shawl..hehe..
cun??tetapppp!!!!haha

nak gi keje, cam biase la..JAMMED all the wayyyyy.......nasib baik lerr sempat sampai ofis b4 8.45am....aku kuar umah dalam pukul7.35am, sampai ofis, punch card kul8.30am...hamekkkk!!1jam kat jalan..hari2 oke..





dah name pun duduk KL..nie adalah perkara biase pagi2 nak gi ofis...kalau xnak jam, buat umah belakang ofis...xpun, ko tido jer kat guard house tuh...hahahaha

SELAMAT BEKERJA SEMUAAAA!!!

2 comments:

  1. HAHAHAHA.. tdo kt guard house eh.. abis guard tuh nk tdo mana??

    ReplyDelete