Wednesday, December 8, 2010

Budak-budak zaman sekarang....




Dulu umo aku 6 tahun, aku pandai main laptop mainan jer..dak sekarang, pandai dh search youtube!!huh??
Dulu, aku ade laptop mainan tuh, kire paling canggih la kat kampung nie...dak2 lain mne de..aku sorang jer yang ade..kakak aku blaja kat oversea time tuh. so, die selalu belikan mainan2 yg agak educational la kat aku..baju2 yang brand oversea pun aku banyak tau..kawan2 aku bleh tengok jer la..aku sorang jer yan g ade..hahaha




kalaua si adik duk tengok otomen kat YT, si kakak plak, pe lg...tengok artis poojaan dier la..nie, si Ain duk tengok VC Jonas Bros- Camp Rock 2..anak2 sedara aku neh, memang ler generasi MTV!! minat JB, Demi Lovato, Taylor Swift..........aku umo 14 dulu???baru nak kenal MIRC!!wondering, ade lagi ker MIRC tuh??hehehehe....

1 comment:

  1. hahaha, btol2, addict gila ngn MIRC dulu =)

    ReplyDelete