Tuesday, January 11, 2011

Rosak lagi!!

hmm..... my beloved BEH8*** buat hal lagi..betul2 depan Times Square die rosak!pandai ye kau pilih spot..dah la time tu excited nak balik kampung...ape lg, call la tow truck!xpasal2 utk kesekian kali nye kene naik public transport balik umah..huhu~

end up, weekend kat KL jer.Home.Alone.Kereta rosak.PERFECT, isn't??!!huhu~

Ingatkan sabtu dlm kul 11 kalau kereta sempat siap, nak balik kampung jugak..tunggu punye tunggu, kul5 baru bengkel call bagitau dah bole amik kereta..harapan la nak balik kampung kalau dah kul5 petang!

Kereta OK, tp xberapa lagi..kena tukar gear box! tapi, mekanik tu ajar camne nk control gear sementara belum tukar gear box..boleh la takat nak bawak pegi-balik kerja tu...

me, nak duduk diam kat rumah??on weekend??tidakkk.......ligat ler satu pagi fikir nak pegi mane ye yg dekat2 jer??yg penting kena keluar jugak! end up, ke JJ Maluri.. niat nak jalan2 jer n pergi beli perfume...



akhirnye, dapat la Body Shop DREAMS UNLIMITED...latest in Body Shop, katenye...Before, aku guna LOVE etc. memang niat nak ambik yg same, tp bile bau tester utk Dreams nie, best pulak... *lepas 2hari pakai, nyesal sket..baru sedar yg LOVE etc. lagi best!huhu*



eh..eh..bukan tu jer...ade gak beli sehelai baju from Nicole MNJ..tergoda you dengan 50% discount tu...dengan malas nk masuk fitting room, dapat jer saiz yang biasa pakai *XL surely!*, terus jer pegi bayar... Dah sampai rumah, ape lg....excited la nak menerai hasil belian tadi... OMG! besar nye baju nie....1st time terjadi tau, beli baju yg terbesar..kalau terkecik n xmuat tu dah biase dah...nak kena pegi tukar saiz la..nasib baik gak x cabut lg tag kat baju tu mase nerai kat umah...biase, sebelum nerai baju memang sentap jer tagging tu...nasib baik balum sentap..boleh gak pergi tukar balik...tu yg xde gambar dgn baju baru tu...

p/s: bukan saya dah kurus ye, tapi baju tu memang jenis kembang2...tu yg saiz XL pun nampak besar..petang nie balik kerja kena pergi tukar!nanti baru bleh pose dgn baju baru...hee~

1 comment:

  1. lepas pose, jangan lupa upload k.. =)

    ReplyDelete