Sunday, January 2, 2011

he's taken!! ~sobsobsob~

oh! sudah lah tu, wahai drama queen...kau pun awal2 dah tau yang he's not available yang kau mengada2 tuh kenapa??  *dush2*

tu lah, orang lain bangun pagi2 berkejar2 nak pergi beli surat khabar.kau pulak, sedap jer melingkar atas katil bangun lambat..tau lah cuti sebab Malaysia menang AFF...

dah tu, bila ade berita yang kau cari2 sgt keluar front page, kau terlepas...puaslah kau cari...tapi xjumpa2..sudahlah..kau lupakan jer lah SAFEE SALI tuh!He's taken!! tidakkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!







iskkk....dia tu hensem banget!!macam mana nak lupakan??  *sobsobsob* 

baiklah, life must go on!!

pergilah kau teruskan hidup kau..yang kau masih jeling2 kat Safee tu kenapa???  T___T!

eh..eh..saya dah xtengok jersi 10 tu lagi..mata saya dah ke jersi 24 pulak.....ngee~




p/s:  Sabrina..take care of him..u r sooooo lucky, girl!! jaga dia baik-baik, nanti I ter"snatch" pulak, susah!! :P

*heyyyy..!!!sudah la tuh...teruskan hidup kau!!

*baiklah.....  :((

3 comments:

  1. hehehe, cm kenal jek p/s tuh?? =P
    bawak bersabar kak k??

    ReplyDelete