Saturday, January 29, 2011

mutalib oh mutalib!!





kenapa dengan Mutalib? BF baru ker??


coyyyyy!!

hahaha~

nak tau ape ade disebalik mutalib??

meh aku citer..hahahaha...(xmenahan nak gelak bile ingat mutalib neh!!)

cite die mula mase tengah drive balik keje semalam...duk drive sorang2, otak aku pun menerawang ler, berangan! banyak2 bende yang duk berangan nie, satu nie la yang buat aku gelak sorang2? 

abd. mutalib??hahahahahahahahaha......aku memang xleh igt ler name nih!okeh, korang pun cam dah blur jer...meh aku sambung citer verangan dalm kete tadi...

korang pun tau kan yang aku sangat meminati bola sepak??sangat lerr best nye kalau dapat rembat sorang jadi boipren, xpun jadi laki aku...tetibe aku pilih Asraruddin Putra utk jadi watak utama dalam anganan aku..sebab?aku suka ngan name die....mantappp!unik kan name die...hehe~



imagine eh kalau aku kawin ngn die..korang paham tak aku cakap imagine??kalau??takyah leh nak menghanjing.....kalau jer okeh!!aku kawin ngan Asra nie...dedua name canggih2 (aku ngan Asra lerr)...pastu dapat sorang anak laki..kate kan lah name die Abd. Mutalib (part nie yang lawak)....dah masuk darjah 1, cikgu suruh die kenalkan diri... Nama?? Abd. Mutalib bin Mohd Asraruddin Putra. Nama bapa?? Mohd. Asraruddin Putra bin Omar. Nama ibu?? Nazmatusuraya Kamaruddin.

Aku kompiden cekgu ngan kawan2 die kompem gelak guling2 punye!!...nama makpak die kemain koooo canggih nye...anak??Abd. Mutalib???? WTH!!!hahahahahahahahahahahaha......part nie la yang buat aku gelak sorang2 dalam kete semalam... Abd.Mutalib?????

hadehhhhhh......kenapa la aku terpiker name Abd.Mutalib tuh???macam la xde name lain.....Abd. Mutalib???hahahahahahhahahaha~

to Asra, gurau je eh...xde nye awak nak kawen ngan saya...awek Asra (xkesah ler RCW ker org len...), nie gurau2 manje jer...


Disclaimer: xde kaitan dengan Pakcik Talib drebar teksi maupun penoreh getah..apetah lagi Mutalib tukan kebun dan Mutalib jaga kilang......sekadar gurauan aku jer......

Abd. Mutalib????hahahahahahahaha........

3 comments:

  1. Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  2. dah kenapa abdul mutalib?? hahahaha moden la skit nama, x bleh ?? hahahaha

    ReplyDelete
  3. zaf: motif berangan tuh nk ckp name canggih2, jap lg cam pelik jer bile anak nk ckp name makpak dorang..moden sgt..imagine klu akak da de cucu nnti....

    Q:name nenek sape?
    A:nazmatusuraya

    cucu nk ingt pun payah...haha~

    ReplyDelete