Tuesday, May 24, 2011

This is what we called "RAINBOW"




A combination of SEVEN different person......
Make a SEVEN color combinations of RAINBOW......
We are RAINBOW CORP.!!

Azizi- memang tak boleh lupa mase 1st day dalam kelas...die sangat pendiam n pemalu!! sekarang?? paling tak tau malu!! budak bijak neh...tapi, lately perangai die dah tak menunjukkan kebijaksanaan beliau...dlm diam-diam, "peacock" rupenye!! besides, mat bunga gak die nie...tak sangka... mati2 la memule dulu ingat die nie budak skema!! alih2, jenis "masuk air" gak rupenye...



Awie- dak neh masuk GP200 lewat sket.. 1st day die masuk Proactives, semua group berebut nak die.. At last, die decide nak join Rainbow... memule, die memang la sangat tak banyak cakap.. die duduk sebelah aku dlm kelas..most of the time, kalau die buat lawak aku sorang jer yg gelak, sebab aku sorang jer yang dengar!haha...tapi, when time flies, die da mule speak out...da banyak cakap..."masuk air" macam Jiji gak!! haha~


Nadiah- kami panggil beliau "Mama" or "Mak Nadiah".. sebab, beliau sangat la motherhood.. mase memule kenal die neh, ingatkan serius jer orangnye...dah lame2 kenal, kadang-kadang join geng "masuk air" gak! She's a DOVE.. basically die nie memang lembut orgnye, tapi dah di"rosak"kan oleh budaya Rainbow...haha~


Rai- paling muda skali dalam Rainbow tapi, gaya paling matured skali! sumpah, memang terkejut mase memule tau yg dak neh baru 23! awal2 kenal die, die nampak cam serius jer...lame2 kenal, die la yg paling macam kanak2...kalau bab tiru dialog citer HKLBR, lagu catdog, die la orangnye...leh gak join "masuk air's" club!!tapi, kalau buat keje, die org yg paling serius...


Aini- geng sekepala ngn aku..kuat gelak cam aku gak...ape yer nak citer pasal dak neh??banyak sangat la..susah nak pilih..hee..die yg paling ceria skali dalam Rainbow...kadang2 kalau ade yg nk kne present kt depan, die yg banyak idea..idea die kadang2 memang "masuk air" tapi last2 die yang kene buat! haha~


Anis- last but not least, Anis..dak neh actually sekretariat BNM tapi dah jd part of Rainbow sebab most of the time die akan join aktiviti dalam Rainbow...Sang Anis melengkapkan 3orang "peacock" dalam Rainbow n menambahkan lagi "havoc"!!




bile kami ber7 bergabung...................................







video



cumma-cumma kiss kiss kiss...
cumma cumma kiss kiss kiss...
WE LOVE RAINBOW....

2 comments:

  1. hehehe..sue!!comeinye logo rainbow tu..i loike!!suke sgt..WE LOVE RAINBOW!!ngee~ =))
    FRiENDS FOREVER>> -rai-

    ReplyDelete
  2. susah tau nk carik pic tuh...last2 jmpe gak yg sme cm kite selalu lukis tuh...hee~

    ReplyDelete